Servisne informacije 8.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 8.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, u Zvorniku, Malešiću, Vlasenici i Srebrenici, dva narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku i Vlasenici, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Osmacima i Meterizama. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju u Pađinama na gašenju ratarskih ostataka na njivi. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Čelopek IV“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Derventa“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Johovača, Žutica i Žadanjsko.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.


Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 18ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net