Predstavljeni kandidati za gradonačalnika i odbornike GO SDS Zvornik

ZVORNIK

Predstavljeni kandidati za gradonačalnika i odbornike GO SDS Zvornik

 

Predsjednik gradskog odbora SDS Zvornik Dragomir Vasić, predstavio je kandidate za gradonačelnika i odbornike u gradskoj skupštini. Кandidat za gradonačelnika je diplomirani ekonomista Slaviša Vlačić, a na odborničkoj listi je 15 žena i 16 muškaraca.

Vasić je nakon predstavljanja biografije kandidata za gradonačelnika istakao da samostalno izlaze na predstojeće izbore te da nisu u koaliciji ni sa jednom drugom partijom.

 – Očekujemo da u najmanju ruku ostvarimo rezultat kao na prethodnim izborima, odnosno najmanje pet odborničkih mandata. Na listi je deset kandidata sa visokom stručnom spremom, neki od njih su imali političko iskustvo, a neki su ovdje po prvi put. Ovdje se radi o kandidatima koji su srcem u SDS-u kome žele pomoći da se kao opozicija, u vrlo teškim uslovima za rad, izbore za što bolji izborni rezultat u šta ja ne sumnjam. Nosilac liste je Bojan Lukić, koji je trenutno šef kluba odbornika naše partije u lokalnoj skupštini – istakao je Vasić.

Slaviša Vlačić je poručio da je ovo pravo vrijeme za njegovu kandidaturu iako je to jako težak period u kome se nalaze i grad Zvornik i Republika Srpska.

 – Želimo da dokažemo da je SDS državotvorna partija. Iako mnogi pokušavaju da je unište, neće im to uspjeti. Nadam se uspjehu sa ovim mladim ljudima koji su na listi naše partije. Ne interesuju me drugi kandidati, njihova biografija ili djela. Ja ću kroz svoj program pokazati zašto sam spremniji i sposobniji od drugih kandidata. Prvi zadatak će nam biti uređenje gradskog budžeta jer nema razvojne potencijale – rekao je Vlačić i dodao da će akcenat biti na jačem razvoju mjesnih zajednica, turizma i poljoprivrede.

Medijima se obratio i jedan od kandidata sa liste, student treće godine doktorskih studija beogradskog Fakulteta političkih nauka, Rajko Petrović.

(infobirac.net)