Policija na zvorničkoj pijaci zatekla provalnika na djelu dok je obijao radnje – uhapšen zbog teške krađe

ZVORNIK

Policija na zvorničkoj pijaci zatekla provalnika na djelu dok je obijao radnje – uhapšen zbog teške krađe

 

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lice D.S. iz Zvornika, koje su lišili slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 04.09.2020. godine oko 02,15 časova, prijavljeno je da se u unutrašnjosti zanatskog centra u ulici Trg kralja Petra I Karađorđevića, grad Zvornik, nalazi nepoznato lice ili više njih, koje stvara buku. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izlaskom na lice mjesta zatekli lice D.S. osumnjičeno da je izvršilo provalu u trgovinsku radnju koja se nalazi u sklopu zanatskog centra, koje je tom prilikom spriječeno u daljem činjenju nedozvoljenih radnji i lišeno slobode od strane policijskih službenika.


Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog događaja, policijski službenici su utvrdili da se navedeno lice sumnjiči da je prethodnu noć, izvršilo provalu u četiri trgovinske radnje u okviru istog zanatskog centra, odakle je otuđilo novac, parfeme, odjevne i druge predmete.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Teška krađa“.

infobirac.net