SŠC „Petar Kočić“: Nastava krenula po planu

ZVORNIK

SŠC „Petar Kočić“: Nastava krenula po planu

 

Nastava u četiri smjene u zvorničkom SŠC „Petar Kočić“ odvija se prema planu, istakli su u ovoj ustanovi.

Direktorica škole Biljana Pisić kaže da su zadovoljni početkom nastave koja se održava uz pridržavanje svih preporučenih mjera.

 – Povećali smo dežurstva profesora, učenici sprovode mjere, nekada ih opomenemo za maske prilikom izlaska iz škole, ali se generalno pridržavaju svih mjera – rekla je Pisić i dodala da su u svim učionicima, ulazima i drugim prostorijama postavljena sredstva za dezinfekciju te da se u  pauzama između smjena radi dezinfekcija škole.

 – U školu ne mogu da ulaze treća lica, dakle ni roditelji, odnosno ulaze samo učenici i profesori. Ugovore sa roditeljima i predstavnicima ugostiteljskih objekata za izvođenje prakse ćemo potpisati ispred škole. Ujedno, neće se održavati ni roditeljski sastanci, sjednice Savjeta učenika, Savjeta roditelja, Školskog odbora – navela je Pisić i dodala da je situacija svima neobična, ali se navikavaju na nove uslove.

Ona je dodala da uglavnom nema problema sa prevozom učenika te da je dogovoreno sa profesorima da tolerišišu kašnjenja na prvi čas u onim slučajevima gdje nema linija koje bi omogućile tačan dolazak na nastavu.

(infobirac.net)