U ulici ka Domu zdravlja u Zvorniku: Neodgovorni pojedinci ostavljaju smeće u centru grada

ZVORNIK

U ulici kod Doma zdravlja u Zvorniku: Neodgovorni pojedinci ostavljaju smeće u centru grada

 

Stanovnici ulice Braće Obradovića iz Zvornika obavijestili su nas da se u posljednje vrijeme često dešava da neodgovorni pojedinci ostavljaju kese sa smećem, a nekada i čitave vreće u ulici pored njihove, a koja vodi ka Domu zdravlja i koja se koristi kao parking.

Tragom ove informacije, izašli smo ne teren i pronašli nekoliko lokacija gdje je odloženo smeće, a koje se i ne vidi odmah zbog velikog broja parkiranih automobila sa obje strane. 

 – O ovome smo obavijestili komunalnu policiju koja je izašla na teren i koja će obavijesti radnike komunalnog preduzeća da se smeće ukloni. Ne znamo da li to smeće odlažu ljudi koji se tu nekada parkiraju ili neko namjerno doveze smeće u tu uličicu. Nije nam jasno zašto se to radi kada na dvadesetak metara odatle imaju kontejnere između Doma zdravlja i bolnice, te niže niz našu ulicu kod Centra 3. Često se žalimo na nadležne ili na komunalno preduzeće, a sami ne možemo da uradimo ono osnovno, a to je da smeće odložimo u kontejnere – rekao nam je jedan od stanovnika ove ulice te dodao da se smeće i ne vidi sa ulice dok se ne dođe do parkiranih vozila.

Među odloženim smećem vidljivo je da ima i gaderobe te kućnih predmeta te je zaista neshvatljivo da to neko odlaže u centru grada. 

(infobirac.net)