Najava fudbalskog vikenda 29/30. avgust

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Najava fudbalskog vikenda 29/30. avgust

 

U 4. kolu Prve fudbalske lige, Drina će u subotu gostovati kod ekipe Sloge iz Doboja. U ostalim značajnijim utakmicama sastaju se Rudar Prijedor-Modriča i Sloboda-Zvijezda 09.

U 6. kolu Premijer lige BiH igra se derbi ekipa iz Republike Srpske Borac-Krupa. Radnik igra na svom terenu sa ekipom Sarajeva, a u derbiju kola Željezničar dočekuje Zrinjski.

Jesen/zima – nova kolekcija u prodaji 😊 Shooter Zvornik. Vidimo se!

U Drugoj ligi, grupa Istok Budućnost iz Pilice igra sa ekipom Drina HE na svom terenu. Milići dočekuju Mladost iz Rogatice. Vlasenica putje u goste Veležu u Nevesinje. Mladost iz Gacka dočekuje Brtstvo iz Bratunca, a Guber ide u goste Romaniji iz Pala.

U Regionalnoj ligi, grupa Istok igra se 4. kolo. Parovi su: Tabanci-Jedinstvo, Trnovica-Čelopek, Sloboda-Lokanj, Partizan-Podrinje i Zadrugar-Šekovići.

Ovog vikenda počinje i takmičenje u okviru Područne lige, grupa Birač. Radnički iz Karakaja, koji je obnovio rad, i počinje od najnižeg ranga, sastaje se sa Jardanom. Ostali parovi su: Birač-Jasenica, Borac-Jadar, Polet-Branjevo i Pecka-Budućnost iz Skelana.

Za infobirac.net: D.Gajić