Nagrade povodom Dana opštine Bratunac

BRATUNAC

Nagrade povodom Dana opštine Bratunac

 

Opština Bratunac raspisala je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu nagrada i priznanja plaketa, povelja i zahvalica koje se dodjeljuju za rad ili djela koja zaslužuju javna priznanja pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mjesnim zajednicama i drugim pravnim licima.

Novčanim nagradama biče nagrađeni i najbolji učenici i diplomci od po 200 KM za koje je ranije raspisan poziv, a biće nagrađen i najbolji sportista na prijedlog opštinskog Savjeta za sport.

 – Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani građani da dostave prijedloge za nagrade i priznanja sa obrazloženjem za najuspješnije kandidate iz gore navdenih oblasti, kako bi Komisija za nagrade i priznanja utvrdila kandidate i predložila Skupštini opštine Bratunac da donese Odluku o dodjeli svih priznanja i nagrada koje će biti uručne na svečanoj sjednici Skupštine opštine Bratunac 25. septembra, povodom obilježavanja Dana opštine Bratunac – naveli su iz opštine Bratunac.

Prijedloge dostaviti najkasnije do 4.9.2020. godine u Šalter salu opštine Bratunac sa naznakom Javni poziv za nagrade i priznanje – Komisija za nagrade i priznanja.

(Izvor: esrebrenica.ba)