Porodična tragedija u Kozluku – sjekirom ubila majku

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Porodična tragedija u Kozluku – sjekirom ubila majku

 

U porodičnoj tragediji koja se desila u Kozluku kod Zvornika Ramza Karajčić (62) je sjekirom ubila svoju majku Namku (83), a nakon izalska policije na teren ona je uhapšena, nezvanično saznaje naš portal.

Kako su nam saopštili iz PU Zvornik, oni su odmah po dojavi izašli na lice mjesta.

 – Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je sinoć oko 18.30 časova da je u porodičnoj kući u Kozluku lice R.K. sjekirom nanijelo povrede ženskoj osobi N.K. usljed kojih je preminula. Uviđaj su uradili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, u prisustvu ljekara mrtvozornika. Policija nastavlja dalji rad u cilju dokumentovanja ovog događaja, a sve dalje aktivnosti preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca – saopštio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik. 

Zorica Simanić, Ramzina snaha kaže da je razlog tragičnog događaja bila svađa.

 – Nismo ništa vidjeli tragičnog trenutka, ali su imale svađe. One su živjele u istoj kući, jedna u jednoj, a druga u drugoj sobi. Nisu se slagale najbolje, bilo je svađe – kaže Simanićeva.

Nezvanično saznajemo da je Ramza Karajčić već imala jedno ubistvo 2009. godine, kada je ubila svoga muža Ramadana te je u zatvoru bila nekoliko godina.  Prema tadašnjem policijskom izvještaju, Karajčićeva je tada ubila supruga udarcem budakom u glavu, a tom događaju je prethodila svađa. Šta su bili motivi ovog posljednjeg događaja znaće se nakon okončanja istražnih radnji.

(infobirac.net)