Servisne informacije 25.8.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.8.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, u Zvorniku, Milićima, Bratuncu i Srebrenici, te jedna saobraćajna nezgoda u Vlasenici, a tom prilikom je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, jedna osoba u Osmacima je lišena slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Kozluk“ te će u periodu od 11 do 13 časova bez struje biti dijelovi naselja Čelopek i to potrošači čiji se objekti nalaze na prostoru od mosta u Čelopeku ka Ulicama, na Ulicama od Čelopeka, zaseoci Galići i Miloševići i oko releja i igrališta.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Kostijerevo“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Lukama.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

TOTALNA RASPRODAJA SE NASTAVLJA
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Vidimo se 😊

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 17ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net