Servisne informacije 24.8.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.8.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Jusićima te pet lišenja slobode zbog vožnje ili kretanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola, u Kozluku, kada je slobode lišen vozač, te u Vlasenici, kada su lišeni slobode vozač i tri pješaka. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na pomoćnom objektu u mjestu Đulići, oko 40 minuta poslije ponoći.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Kostijerevo“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Lukama.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Šekovići na zamjeni stubova i rasjeci rastinja na dalekovodu „Papraća“ pa će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti Željeznik, Savića Polje, Dobrić, Bašići, Brainci, Udbina, Vidakovići, Velika Njiva, Kalabače, Pobedarje, Korjen, Papraća, Pavlovići, Odžak, Ašćerići i Zidonje.

U opštini Han Pijesak radiće se izmeštanju mjernog mjesta na trafostanici „Novo naselje“ pa će od 09 do 12 časova bez struje biti ulica Druge romanijske brigade.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

TOTALNA RASPRODAJA SE NASTAVLJA
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Vidimo se 😊

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i djelimično vlažnim kolovozima.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net