Servisne informacije 21.8.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.8.2020.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, tri u Zvorniku i jedno u Bratuncu, dva narušavanja javnog reda i mira, u Gušterima i Srebrenici, te jedna saobraćajna nezgoda u Srebrenici kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na ugradnji pancir osigurača na trafostanicama u gradskoj zoni, „Samoizbor I“ i „Zvornik III“, te će od 09 do 11 časova bez struje biti izlaz prema centru grada, a od 11 do 13 časova izlaz prema pijaci.

Od 10 do 12 časova izvodiće se radovi na izmeštanju mjernog mjesta na trafostanici „Zelinje“ pa će u tom periodu bez struje biti izlaz prema brdu. 

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Han Pijesak na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Han pijesak I“ pa će od 09 do 12 časova bez struje biti ulice Zaštitnog puka i Srpske vojske.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

TOTALNA RASPRODAJA SE NASTAVLJA
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Vidimo se 😊

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 17ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net