Održana brdska auto-trka „Vlasenica 2020“

VLASENICA

Održana brdska auto-trka „Vlasenica 2020“

Proteklog vikenda, pod pokroviteljstvom opštine Vlasenica, održana je tradicionalna brdska auto-trka u Vlasenici. Član Auto-moto kluba „Fam-sport“ iz Modriče Miroslav Josipović pobjednik je trke. Josipović je poslije dvije vožnje na stazi dugačkoj 5.700 metara ostvario najbolje ukupno vrijeme. Pobjednik je bio za volanom auta „Lada vesta“.

Trka „Vlasenica 2020“ vožena je u okviru šampionata BiH i Otvorenog prvenstva Republike Srpske.

TOTALNA RASPRODAJA SE NASTAVLJA
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Vidimo se 😊

Drugo mjesto pripalo je Branimiru Simiću iz Auto-moto kluba „Optima motorsport“ iz Bijeljine, dok je treći u ukupnom plasmanu bio Milorad Drinić iz Auto-karting kluba „Profesional“ iz Banjaluke.

Pobjednik trke u klasi „historik“ je Dane Milenović iz Auto-kluba Spin“ iz Sarajeva, Draško Cunjak iz AК „Profesional“ u klasi N2 do 1.600 kubika.

Pobjednik u klasi E1-14 do 1.400 kubika je Marko Vukašinović iz novosadskog „Petro maksa“, a u klasi E1-15 od 1.401 do 1.600 kubika Dejan Vujasin iz Auto-karting kluba „Profesional“ iz Banjaluke.

U klasi E1-16 od 1.601 do 2.000 kubika pobjeda je pripala Miloradu Driniću iz banjalučkog „Profesionala“, a u klasi E-17, preko 2.000 kubika, Miroslavu Josipoviću iz modričkog Auto-moto kluba „Fam sport“.

Trka je održana na dijelu magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak, od starta u Romanijskoj ulici u Vlasenici, koji se nalazi na 680 metara nadmorske visine, do naselja Tugovo na 1.004 metra nadmorske visine.

Trku je otvorila predsjednica Skupštine opštine Vlasenica Gordana Trampić. Organizatori trke su Auto-moto društvo „Vlasenica“, Auto-oto savez Republike Srpske i Sportski auto-moto savez Republike Srpske, generalni sponzor „Drina osiguranje“.

(Izvor: opstinavlasenica.org)