Servisne informacije 17.8.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.8.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Osmacima, u mjestu Mahala, dva narušavanja javnog reda i mira u Tršiću, te pet saobraćajnih nezgoda, u Bratuncu i Milićima, kada je po jedno lice zadobilo tjelesne povrede, dok je u dvije nezgode u Srednjem Šepku i Osmacima pričinjena materijalna šteta. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Mihajlovići“ pa će od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Meri.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na dalekovodu „Sikirić“ te će bez električne energije u periodu od 09 do 14 časova biti Pobrđe, Voljavica, Zalužje, Loznica, Tegare i Fakovići.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

TOTALNA RASPRODAJA SE NASTAVLJA
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Vidimo se 😊

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 16ºC u višim predjelima do 18ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net