Lišeno slobode lice koje se sumnjiči da je počinilo šest krivičnih djela „Teška krađa“ na području Gornjeg Šepka

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Lišeno slobode lice koje se sumnjiči da je počinilo šest krivičnih djela „Teška krađa“ na području Gornjeg Šepka

 

Policijski službenici Policijske stanice Кozluk, rasvijetlili su šest krivičnih djela „Teška krađa“, izvršenih na području zvorničkog naselja Gornji Šepak.

Naime, policijski službenici PS Кozluk su, 13.8.2020. godine, na osnovu operativnih saznanja da je lice S.Š. u mjestu Gornji Šešak, počinilo krivično djelo „Teška krađa“, preduzeli odgovarajuće mjere i radnje iz svoje nadležnosti i nedugo nakon izvršenja krivičnog djela, pronašli i lišili slobode osumnjičenog kod koga su tom prilikom pronašli predmete koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni počinio šest krivičnih djela „Teška krađa“ u prethodnom periodu, gdje je iz stambenih objekata otuđivao razne vrste alata, alkoholno piće i bakarne predmete.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Policijski službenici nastavljaju dalji rad u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Teška krađa“.

(PU Zvornik)