Zvorničanin Srđan Gavrić potpisao za OKK Čelik

KOŠARKA

Zvorničanin Srđan Gavrić potpisao za OKK Čelik

 

Doskorašnji igrač bosanskohercegovačkog premijerligaša, Mladosti iz Mrkonjić Grada, Zvorničanin Srđan Gavrić novo je pojačanje Čelika, potvrđeno je na zvaničjoj stranici kluba.

 – Novi član crno-crvene porodice, 25-ogodišnji Gavrić u dosadašnjoj karijeri nastupao za ekipu Drine Princip iz Zvornika u kojoj je napravio prve košarkaške korake, Radnik iz Bijeljine, te za Mladost iz Mrkonjić Grada, gdje je, nastupajući u prošlogodišnjoj Ligi 12 u prosjeku bilježio 8 poena, 4 skoka uz 3 asistencije po utakmici. Gavrić je takođe poznat kao izuzetno atraktivan igrač koji svojim potezima često zna izmamiti aplauz gledalaca u dvoranama širom BiH – stoji u saopštenju kluba iz Zenice.

 – Drago mi je što sam potpisao ugovor sa Čelikom i što dolazim u grad kao što je Zenica. Čelik je jedan od klubova sa najvećom tradicijom u BiH i sigurno najperspektivnijim trenerom, zbog toga sam se brzo odlučio da potpišem. Nadam se da ćemo što kvalitetnije odraditi pripremni period i što spremniji ući u predstojeću sezonu i ostvariti ciljeve koje uprava kluba postavi pred nas – rekao je Gavrić.

(Izvor: Fejsbuk stranica OKK Čelik)

Pogledajte zakucavanje iz perioda kada je Gavrić nastupao za Drinu Princip.