Servisne informacije 12.8.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.8.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Srebrenici, Bratuncu i Vlasenici, te tri saobraćajne nezgode, u Bratuncu, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, Skočiću, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i Tršiću, kada je pričinjena materijalna šteta. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Borići“ te će bez struje u periodu od 09:30 do 13:30 časova biti Borići i dio ulice Svetog Save.

Na području RJ Vlasenica danas se izvode radovi u opštini Han Pijesak pa će bez električne energije u periodu od 08:30 do 12 časova biti naselje Japaga.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Super AKCIJA ➡️ 10-13.08. ‼️😍
➡️ Sve je SNIŽENO nevjerovatnih ❌ -30% ili -50% ❌ posjetite nas ili naručite online ➡️ t.ly/a4kl 
Vaš Shooter!

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 15ºC u višim predjelima do 19ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net