Stevanović: Očekujemo otvaranje mosta 20. avgusta

MA Izdvojena ZVORNIK

Stevanović: Očekujemo otvaranje mosta 20. avgusta

 

Radovi na rekonstrukciji Mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića, koji spaja Zvornik i Mali Zvornik su pri samom kraju, a očekuje se da on bude predat na korištenje građanima 20. avgusta, potvrdio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

 – U ponedjeljak smo razgovarali sa izvođačem radova i očekujemo da će do 20. avgusta most biti završen i predat na upotrebu građanima oba Zvornika. Neće biti završen projekat dekorativne rasvjete koji smo mi pokrenuli naknadno i nije bio dio ovog projekta te ćemo se dogovoriti sa predstavnicima Malog Zvornika ili Vlade Srbije kada i kako da isfinansiramo taj vid rasvjete. Cilj je da ga ta rasvjeta učini monumentalnijim – istakao je Stevanović i dodao da je razgovarano sa predstavnicima granične policije Srbije i BiH kako bi se napravio integrisani granični prelaz na strani Srbije.

 – Najviše zbog skučenog prostora na našoj strani te dobijanju novog prostora za šetnju i boravak naših sugrađana na jednom lijepom mjestu te zbog turističke ponude, nama bi integrisani prelaz bio od velikog značaja – istakao je Stevanović.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhivska fotografija