Izrada Urbanističkog plana-poziv Zvorničanima da daju prijedloge i sugestije

MA Izdvojena ZVORNIK

Izrada Urbanističkog plana-poziv Zvorničanima da daju prijedloge i sugestije

 

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave Zvornik, kao nosilac pripreme strateškog prostorno – planskog dokumenta – izrada Urbanističkog plana grada Zvornika, objavilo je „Poziv zainteresovanim licima da dostave prijedloge i sugestije za planska rješenja“.

Pozivaju se sva zainteresovana lica koja su vlasnici nepokretnosti koje se nalaze u obuhvatu Urbanističkog plana šireg urbanog područja grada 2020-2035. g. da u roku od 15 dana od dana objave Poziva dostave svoje prijedloge i sugestije za planska rješenja na zemljištu ili objektima u njihovom vlasništvu lično u Šalter sali Gradske uprave Zvornik pismeno na adresu: ul. Svetog Save 124, Grad Zvornik ili elektronski na adresu bosko.kojic@gradzvornik.org.

SHOPPING WEEKEND – 30.07-02.08.

Svrha izrade plana je usaglašavanje plana sa „Prostornim planom opštine Zvornik“ kao planom višeg reda, omogućavanje adekvatnijeg korištenja raspoloživog prostora i postojećeg graditeljskog fonda radi boljeg iskorištenja prilikom rekonstrukcije istog, sagledavanje postojećih i iznalaženje kvalitetnijih prostorno planskih rješenja prilagođenih planovima i potrebama grada Zvornika.

Javni poziv sa obuhvatom može se pogledati na oglasnoj tabli i zvaničnoj internet stranici Grada Zvornika www.gradzvornik.org na linku: http://www.gradzvornik.org/2020/07/29/poziv-zainteresovanim-licima/

(Izvor: gradzvornik.org)