Prevozili 10 Egipćana: Podnesen izvještaj protiv dva lica zbog krivičnog djela „Кrijumčarenje ljudi“

MILIĆI REGIJA BIRAČ

Prevozili 10 Egipćana: Podnesen izvještaj protiv dva lica zbog krivičnog djela „Кrijumčarenje ljudi“

 

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, podnijeli su Tužilaštvu Bosne i Hercegovine, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv Z.S. iz Milića i J.T. državljanina Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“.

Naime, policijski službenici PS Bratunac su prilikom preduzimanja operativno-taktičkih mjera i radnji, 15.6.2020. godine oko 21,50 časova, u mjestu Repovac, opština Bratunac, uočili motorno vozilo-kombi marke „reno“, gdje je, prilikom pokušaja kontrole vozača, isti napustio vozilo, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Tom prilikom, policijski službenici su u vozilu zatekli 10 lica za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom i da se radi o državljanima Egipta.

Preduzimajući dalje aktivnosti u cilju pronalaska i identifikacije osumnjičenih i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela, policijski službenici su na osnovu preduzetih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, identifikovali lica Z.S. i J.T. koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“, zbog čega je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

(PU Zvornik)