Servisne informacije 27.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.7.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Milićima.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Uzovnica“ te će u periodu od 09:30 do 14 časova bez struje biti Snagovo, Srpsko Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik, Perunika.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak na dalekovodu „Han Pijesak I“ pa će bez električne energije u periodu od 09 do 18 časova biti ulice Cara Dušana, Aćima Babića, Druge Romanijske brigade, Svetosavska i dio ulice Srpske vojske.

Na području RJ Bratunac od 09 do 14 časova bez struje će biti Žlijebac, Vranjkovina, Vatljevići, Bradići, Jagodnja i Joševa zbog radova na dalekovodu „Žlijebac“, a od  10 do 11:30 časova Kravica i Konjević Polje zbog radova na dalekovodu „Konjević polje“.

 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 17ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net