Servisne informacije 24.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.7.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, u Vlasenici, Milićima, Osmacima i Bratuncu, jedno narušavanje javnog reda i mira u Srebrenici, te četiri saobraćajne nezgode, u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelelsne povrede, a u Diviču, Bratuncu i Karakaju je u nezgodama pričinjena materijalna šteta. 

 

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na dalekovodu „Osmaci“ te će od 09 do 13 časova bez struje biti Rosulje, Zelina, Drvenice, Rakino Brdo, Panduri i Vrela.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Uzovnica“ pa će od 09:30 do 14 časova bez električne energije biti Jošanica, Sultanovići, Kadrići, Čamlije, Samari, Planine, Snagovo, Srpsko Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik, Perunika, vikend naselje pored jezera od Diviča do velikog tunela i firma Kamenolomi.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na prelasku na trofazni sistem u opštini Han Pijesak te će od 09 do 18 časova bez električne energije biti ulice Cara Dušana, Aćima Babića, Druge romanijske brigade, Svetosavska i dio ulice Srpske vojske.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 17ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Gradska plaža – arhiv, infobirac.net