Servisne informacije 23.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.7.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Milićima, te jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Srebrenici. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na dalekovodu „Osmaci“ te će od 10 do 14 časova bez struje biti Kula, Osmaci, Sajtovići, Borogovo, Smiljanići, Like, Pantelići, Šeher, Rakino Brdo, Panduri, Vrela, Zelina, Drvenice i Rusonje.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na prelasku na trofazni sistem u opštini Han Pijesak te će od 08:30 do 15 časova bez električne energije biti naselje Mironje.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 17ºC u višim predjelima do 18ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Radovi na putu Drinjača-Vlasenica, infobirac.net