Servisne informacije 21.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.7.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila se jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku kada je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su tri dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Zelinje II“ pa će u periodu od 09 do 12 časova bez struje biti izlaz prema rijeci.

U terminu od 10 do 13 časova izvodiće se radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Meterize II“ te će u navedenom periodu bez električne energije biti izlaz prema pumpi.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na mostu Bratoljub, odnosno na dalekovodu „Sikirić“ pa će bez struje biti Pobrđe, Voljavica, Zalužje, Loznica, Tegare, Fakovići u periodu od od 10 do 14 časova.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

-50% na označene artikle u radnji (majice, bluze, haljine, kombinezoni)

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 10ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net