Servisne informacije 20.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.7.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Milićima, te pet prekršaja javnog reda i mira, po dva u Milićima i Bratuncu, a jedno u Branjevu.

U istom periodu, jedno lice u Vlasenici je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na trafostanici „Zelinje II“ pa će u periodu od 09 do 11 časova bez struje biti izlaz prema rijeci.

U terminu od 10 do 13 časova izvodiće se radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Drina plast – Tomanići“ te će u navedenom periodu bez električne energije biti izlaz prema Stevanovićima.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi u opštini Han Pijesak pa će bez struje biti naselje Vitomiri od 09 do 12 časova, a od 09 do 15 časova Ulica solunskih doborovoljaca.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

-50% na označene artikle u radnji (majice, bluze, haljine, kombinezoni)

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 10ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Gradska plaža, infobirac.net