Servisne informacije 14.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.7.2020.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Zvorniku, Srebrenici i Donjem Lokanju, dva narušavanja javnog reda i mira, u Malešiću i Šekovićima, te jedna saobraćajna nezgoda u Jardanu, kada je jedno lice zabobilo tjelesne povrede. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Tomanići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Stevanovićima.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Vlasenica II“ pa će u terminu od 09 do 11 časova bez električne energije biti dio Svetosavske i ulice Ilije Birčanina.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 7ºC u višim predjelima do 10ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net