Nema skraćivanja radnog vremena do ponedjeljka – zabranjuje se muzika uživo, objekti koji rade duže od 23 časa biće kažnjeni zatvaranjem na 15 dana

MA Izdvojena ZVORNIK

Nema skraćivanja radnog vremena do ponedjeljka – zabranjuje se muzika uživo, objekti koji rade duže od 23 časa biće kažnjeni zatvaranjem na 15 dana

 

U Zvorniku neće biti skraćivanja radnog vremena u objektima niti uvođenja rigoroznijih mjera do ponedjeljka, a biće zabranjena samo muzika uživo u ugostiteljskim objektima potvrdio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović na pres konferenciji koja je danas održana u prostorijama Gradske uprave. 

 – Biće strogo kontrolisano radno vrijeme ugsotiteljskih objekata. Ko bude radio poslije 23 časa biće kažnjen zatvaranjem na 15 dana – istakao je Stevanović i najavio rigorozniju prijmenu svih izrečenih mjera već od danas te kažnjavanja neodgovornih. 

On je naveo da će sačekati da vide kakav će trend zaraženih biti za vikend i nakon toga donijeti nove mjere, ukoliko se za to ukaže potreba. 

 – Vrlo nam je važno kako će proći vikend i kakve će biti informacije sa terena. Siguran sam da ćemo uvesti rigoroznije mjere ako situacija bude ovakva. Osim toga, ako nastavimo sa ovakvim rezultatima Srbija će sama zatvoriti granice, nas neće ni pitati, a to nam ne treba jer vi sami znate šta to znači nama koji živimo na granici. Svi znaju kroz šta smo prošli za pedesetak dana aprila i maja mjeseca, a to će se ponovo desiti ako budemo išli ovim putem – istakao je Stevanović.

(infobirac.net)