Servisne informacije 8.7.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 8.7.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Milićima i jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. 

 

U porodilišu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena su dva dječaka.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Grbavci“ pa će u periodu od 08:30 do 10:30 i od 14 do 15 časova časova bez struje biti Jardan-Mera, Birčaci, Radići, Jokići, Mihajlovići, Grbavci, Glumina, Tomanići, Zlatne Vode,Gornje Snagovo, Striježevo, Sahanići, Planinci, Čiraci, Križevići, Potočani, Seferovići, Kitovnice, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio i Baljkovica, a od 08:30 do 15 časova Ora-barake.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 6ºC u višim predjelima do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net