Zatečen u krađi goriva

MILIĆI

Zatečen u krađi goriva

 

Policijski službenici Policijske stanice Milići, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lice inicijala M.S. iz Milića, za koje postoji osnov sumnje da je počinilo krivično djelo „Кrađa“.

Naime, Policijskoj stanici Milići, 7.7.2020. godine oko 00,45 časova, prijavljeno je da jedno lice pokušava da otuđi pogonsko dizel gorivo iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u mjestu Dubnički Most, opština Milići. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičenog, koga su tom prilikom lišili slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Кrađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.

(Izvor: PU Zvornik)