Socijalistička partija Srpske: Poziv mladim i obrazovanim ljudima da vode partiju i unaprijede život u Zvorniku

ZVORNIK

Socijalistička partija Srpske: Poziv mladim i obrazovanim ljudima da vode partiju i unaprijede život u Zvorniku

Zvornički ogranak Socijalističke partije Srpske uputio je proglas u kome poziva sve mlade, obrazovane i nekompromitovane ljude da im se pridruže i zajednički rade na stvaranju boljih uslova za život u ovom gradu.

Predsjednik povjereništva Socijalističke partije Srpske u Zvorniku, Vladimir Mijatović kaže da u partiju neće moći da se uključe kompromitovani ljudi, ratni profiteri i dezerteri i oni koji su prošli kroz druge političke partije.

 – Zadržali smo veliki dio ranijeg članstva, ali mi želimo da nam se pridruže novi ljudi. Zato pozivamo sva mlade, obrazovane ljude, one koji nisu politički angažovani, kompromitovani kao i bivše borce i članove njihovih porodica. Mi imamo veliki udio u vlasti i želimo da na te funkcije dođu novi, obrazovani i sposobni mladi kadrovi – rekao je Mijatović.

On je dodao da će prilikom formiranja Gradskog odbora ove partije u Zvorniku biti postavljeni novi ljudi.

 – Ja neću biti predsjednik partije, odnosno gradskog odbora, već novi, mladi, prodorni ljudi koji će svojim radom, poštenjenjm i zalaganjem unapređivati život u našem gradu i omogućiti da nam obrazovani kadrovi ovdje ostaju, a ne da odlaze. Oni će biti postavljeni na važne funkcije u partiji, ali i u Izvršni odbor stranke – rekao je Mijatović.

(Promo tekst)