Servisne informacije 26.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Srebrenici i Bratuncu, te dva narušavanja javnog reda i mira, u Milićima i Bratuncu.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođeno je pet beba, četiri djevojčice i jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko trafostanici „Drinjača III“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti izlaz prema repetitoru.

Od 10 do 13 časova izvode se radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zvornik II – škola“ te će u tom terminu bez električne energije biti izlaz prema srednjoj školi. 

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na području opštine Srebrenica, na vraćanu uklopnog stanja na dalekovodima „Sućeska“ i „Srebrenica“ te će od 09 do 10 časova bez električne energije biti Sućeska i Vezionica.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvorničko jezero, infobirac.net