Servisne informacije 23.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode, u Branjevu, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, i Glumini, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika, u posljednja 24 časa, imali su stalno dežurstvo zbog obilaska nabujalih rijeka i vodotoka te učestvovali u pružanju pomoći poplavljenom stanovništvu. Pored toga, imali su i jednu tehničku intervenciju nakon saobraćajne nezgode u Glumini.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Zekići“ te će u periodu od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Kamenici.

Zbog adova na izradi priključka na trafostanici „Široki put“ od 13 do 14 časova bez struje će biti izlaz prema Donjoj Kamenici.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na dalekovodu „SŠC Vlasenica“ pa će u periodu od 09:30 do 10:30 bez električne energije biti ulice: Ilije Birčanina, Svetih apostola Petra i Pavla, dio Svetosavske, Nikole Bilića, dio ulice Nikole Tesle, Sokolska, Srpskih ranjenika, Trg srpskih boraca, Gavrila Principa, Petra Kočića, Branka Ćopića, dio ulice Jovana Raškovića, dio ulice Starine Novaka, dio ulice Nikolaja Velimirovića, dio ulice Kralja Petra, Ive Andrića, Grobljanska, Prote Dušana Bobara, Đure Jakšića te naselja Toplik, Sušica i Zildžići.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na zamjeni brojila na trafostanici „Bolnica“ te će bez struje biti zgrada 6, Baratova, u periodu od 09 do 12 časova.

 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak.

Svi putni pravci su prohodni.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 11ºC u višim predjelima do 18ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net