Servisne informacije 22.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela u Zvorniku te dvije saobraćajne nezgode, u Capardama, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Kozluku, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, tri lica iz Zvronika su lišena slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Čelopek IV“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema spomeniku.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na dalekovodu „SŠC Vlasenica“ pa će u periodu od 09:30 do 10:30 bez električne energije biti ulice: Ilije Birčanina, Svetih apostola Petra i Pavla, dio Svetosavske, Nikole Bilića, dio ulice Nikole Tesle, Sokolska, Srpskih ranjenika, Trg srpskih boraca, Gavrila Principa, Petra Kočića, Branka Ćopića, dio ulice Jovana Raškovića, dio ulice Starine Novaka, dio ulice Nikolaja Velimirovića, dio ulice Kralja Petra, Ive Andrića, Grobljanska, Prote Dušana Bobara, Đure Jakšića te naselja Toplik, Sušica i Zildžići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 11ºC u višim predjelima do 15ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Pješaci na mostu 21.6. 2020. godine, infobirac.net