Servisne informacije 20.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Zvorniku i Milićima, dva narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku i Vlasenici, te četiri saobraćajne nezgode, dvije u Bratuncu, u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, a po jedna u Zvorniku i Šekovićima, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, dvije osobe su lišene slobode do otrežnjenja, jedna u Zvorniku zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a druga u Šekovićima zbog vožnje pod dejstvom alokohola.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 11ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net