Bratunčanke Valentina Matić, Manuela Vujić i Milica Stajić učestvuju na najvećem dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“

BRATUNAC

Bratunčanke Valentina Matić, Manuela Vujić i Milica Stajić učestvuju na najvećem dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“

 

Valentina Matić, Manuela Vujić i Milica Stajić iz Bratunca učestvovaće na najvećem dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“ koje će ove godine, uz direktan prenos Radio-televizije Republike Srpske, biti održano u Istočnom Sarajevu, saopšteno je novinarima prilikom prijema, koje je za ove mlade muzičke talente, organizovao načelnik opštine Nedeljko Mlađenović.

– Učešćem naše djece na toj manifestaciji još jednom je potvrđeno da Bratunac ima veliki broj mladih talenata. Naša djeca će predstavljati Norvešku – rekao je Mlađenović.

On je istakao da je veliki doprinos realizaciji tog projekta dao bratunački Dom kulture koji je u posljednjih nekoliko godina znatno obogatio kulturni život u ovoj lokalnoj zajednici.

Valentini, Milici i Manueli je velika čast što će na tom velikom takmičenju predstavljati svoj grad jer je to, kako su istakle, san svakog djeteta.

One se nadaju da će pobijediti na tom takmičenju i da će im se pružiti prilika da posjete Norvešku, jer će pobjednicima biti obezbijeđeno putovanje u zemlju koju predstavljaju na takmičenju.

(Izvor: opstinabratunac.org)