Servisne informacije 19.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 19.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Skelanima i Bratuncu, dva narušavanja javnog reda i mira, u Kozluku i Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode, u Karakaju, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, i u Bratuncu, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U istom periodu, jedno lice u Zvorniku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod djestvom alkohola. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju u Čelopeku.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na redovnom planskom remontu na trafostanici „Kamenica“ te će u periodu od 09 do 17 časova Jošanica, Liplje, Donje i Srednje Snagovo, Kosovača, Novo Selo, Kamenica, Đevanje, Kostijerevo, Drinjača, Liješanj, Paljevići, Sopotnik i Zelinje.

Na području RJ Bratunac danas se izvode radovi na ugradnji stubova na području trafostanice „Bratunac IV“ pa će u periodu od 08 do 12 časova bez struje biti Bakije, Borići i Žuti most.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 11ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net