Nakon lažnih vijesti o zaraženosti supruge -Višković: Podnijeću tužbu, vjerovatno sve povezano sa Dodikovom posjetom Putinu

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

Nakon lažnih vijesti o zaraženosti supruge -Višković: Podnijeću tužbu, vjerovatno sve povezano sa Dodikovom posjetom Putinu

 

Zbog objavljivanja lažnih informacija o zaraženosti njegove supruge korona virusom, premijer Republike Srpske Radovan Višković će podnijeti tužbu.

 – Dobiće tužbu i novinari i televizija. Zaista preko ovog neću preći. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Kada prozivaju mene kao premijera to je razumljivo, ali kada uđete na teren porodice to ne mogu, niti ću ikome oprostiti. Moja supruga je dobro, nije imala nikakvu potrebu da radi nikakva testiranja. Trenutno se nalazi u Beogradu  – rekao je Višković i dodao da ovaj događaj povezuje sa jučerašnjim uspješnim sastancima sa rukovodstvom Srbije, patrijarhom Irinejom i Sergejom Lavrovom.

 – Smatram da je ovo smišljen projekat da se na neki način onemogući moj normalan rad. Pored toga, smatram da je ovo povezano i sa odlaskom predsjednika Dodika u Rusiju za dva dana jer pored te informacije je postavljena fotografija na kojoj smo predsjednica Cvijanović, Dodik i ja, a da biste u ovom trenutku uopšte došli u blizinu predsjednika Putnika treba da u roku od pet dana uradite tri testa i da budu negativni. Pored toga u samoj Moskvi treba da prođete njihovu trijažu. Sa tim se vjerovatno htjela proizvesti određena doza sumnjičavosti kod Rusa jer su tom fotografijom htjeli da kažu da je zaražena supruga od premijera koji sjedi sa predsjednicom Cvijanović i članom Predsjendištva BiH Miloradom Dodikom, koji treba da ide u Rusiju – rekao je Višković.

(infobirac.net)