Servisne informacije 17.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.6.2020.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, u Osmacima, Kozluku, Vlasenici i Bratuncu, dva narušavanja javnog reda  i mira, u Bratuncu i Vlasenici te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Šekovićima i Karakaju.

Jedno lice u Kozluku je lišeno slodobe do otreženjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su četiri bebe, tri djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na izmještanju mjernog mjesta i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Zbog radova na planskom godišnjem remontu na ČTS „Kozluk“ danas će od 09 do 17 časova bez struje biti Šljunkara, Tršić, Tabanci, Kozluk, Roćević, Pađine, Skočić, Kiseljak, Jasenica, Trnovica, Ugljari i Rijići.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi u opštini Srebrenica na priključenju potrošača na trafostanici „Baratova“ pa će u periodu od 09 do 10 časova bez struje biti zgrada br. 9.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net