Servisne informacije 16.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Milićima i Skelanima, jedna saobraćajna nezgoda u Željezniku, opština Šekovići, u kojoj je pričinjena materijalna šteta te jedno lišenje slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola u Kozluku.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na izmještanju mjernog mjesta i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak na trafostanici „Han Pijesak II“ pa će u periodu od 08:30 do 15 časova bez struje biti dio ulice Aleksandra Karađorđevića i Srpske vojske.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net