Servisne informacije 15.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Roćeviću i Osmacima, dva narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku i Karakaju, jedna saobraćajna nezgoda u Karakaju u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, a jedno lice u Šekovićima je lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na porodičnoj kući u Glumini.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na izmještanju mjernog mjesta i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net