Gradski odbori SNSD-a i DEMOS-a potpisali koalicioni sporazum – zajednički kandidat za gradonačelnika

ZVORNIK

Gradski odbori SNSD-a i DEMOS-a potpisali koalicioni sporazum – zajednički kandidat za gradonačelnika

 

Predstavnici Gradskog odbora SNSD-a Zoran Stevanović i DEMOS-a Spomenka Stevanović danas su potpisali koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Stevanović je ovom prilikom istakao da će dvije liste samostalno izaći na predstojeće izbore i da očekuju dobar rezultat.

Stevanovićeva je dodala da je ovaj sporazum logičan slijed događaja i rezultat dugogodišnje saradnje na lokalnom nivou.

– Ovim sporazumom dajemo podršku kandidatu SNSD-a za gradonačelnika. Očekujemo da kandidat SNSD-a bude Zoran Stevanović. Očekujemo dobar izborni rezultat, šest odbornika u lokalnom parlamentu i da DEMOS bude druga politička stranka po snazi u Zvorniku i regiji – istakla je Stevanovićeva.

Stevanović, koji je aktuelni gradonačelnik Zvornika, poručio je da će organi stranke odlučiti ko će biti kandidat SNSD-a u Zvorniku.

– Potpisali smo sporazum sa našim najbitnijim koalicionim partnerom na području Zvornika. Sve ove godine dobro sarađujemo i sve ove godine smo radili na interesu naših sugrađana. Isti su nam ciljevi, isti su nam programi, a želja nam je da to i dalje bude. Nakon izbornih rezultata, zajedno ćemo sigurno formirati vladajuću koaliciju – poručio je Stevanović.

On je istakao da će najvjerovatnije do kraja mjeseca biti potpisan i koalicioni sporazum sa Socijalističkom partijom te pozvao i sve ostale partije da se priključe koaliciji.

(Promo tekst)