Gradonačelnik Zvornika primio „vukovce“ osnovnih škola – uručene knjige i prigodne nagrade

ZVORNIK

Gradonačelnik Zvornika primio „vukovce“ osnovnih škola – uručene knjige i prigodne nagrade

 

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je prijem za  „vukovce“ osnovnih škola. Stevanović je ovom prilikom istakao da se radi o sjajnoj generaciji u kojoj ima 25 učenika sa svim peticama.

– Ovi učenici su pokazali zavidan nivo znanja i tokom redovne, ali i nastave „na daljinu“ jer su drugo polugodište devetog razreda završili u specifičnim okolnostima. Očekujemo da nastave sa svojim radom i učenjem, a Gradska uprava će ih uvijek pratiti u njihovom radu. Oni su ono najbolje što imamo u ovoj generaciji i to ne samo po učenju nego i po ponašanju – rekao je Stevanović.

Milan Mlađenović, učenik generacije iz OŠ „Desanka Maksimović“ zahvalio se na knjigama i novčanim nagradama te prijemu, ali i istakao da nije bilo lako postići ovaj uspjeh.

 – Ukoliko se pravilno rasporedi vrijeme sve se može postići. Drago mi je da i Gradska uprava vrednuje naš rad – rekao je Mlađenović, koji planira da upiše gimnaziju računarsko-informatičkog smjera u Zvorniku.

Njegoš Vidović, učenik generacije OŠ „Sveti Sava“ iz Zvornika takođe ističe da nije bilo lako doći do ovog rezultata.

 – Bilo je dosta učenja, priprema, takmičenja, ali smo sada srećni zbog usjepha koji smo postigli – kaže Vidović, koji takođe planira da upiše gimnaziju računarko-informatičkog smjera.

Tara Bošković, jedna od učenika  „vukovaca“ iz OŠ „Sveti Sava“ ističe da su srećni zbog uspjeha iako su završili u specifičnim okolnostima.

 – Srećna sam zbog uspjeha svojih drugara i drago mi je što danas ima ovoliko  „vukovaca“ – navela je Boškovićeva, koja planira da upiše gimnaziju, opšti smjer. 

 „Vukovcima“ iz zvorničkih osnovnih škola uručene su knjige te novčane nagrade, 200 KM za učenike generacije, a po 100 KM za ostale  „vukovce“.

(infobirac.net)