Servisne informacije 11.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Čelopeku i jedan požar u Glumini. 

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na porodičnoj kući u Glumini, gdje je izgorjela krovna konstrukcija i sprat kuće. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je, takođe, jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izmještanju mjernog mjesta i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti svi potrošači kojima je ova trafostanica izvor napajanja.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Bratunac“ pa će u periodu od 10 do 13 časova bez električne energije biti Jažeštica, Kravica i Glogova.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se sljedeći radovi:

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 10ºC u višim predjelima do 15ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net