Servisne informacije 5.6.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.6.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela u Zvorniku, dva narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku i Milićima, te jedna saobraćajna nezgoda u Tršiću u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Zelinje II“ pa će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti svi potrošači koji se snadbijevaju električnom energijom iz ove trafostanice. 

U istom terminu, od 10 do 13 časova bez struje će biti potrošači na izlazu od Šetića prema Petkovcima zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Šetići nova“.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak, na trafostanici „Han Pijesak II“ te će u periodu od 08:30 do 15 časova bez struje biti dio ulice Aleksandra Karađorđevića.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 17ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net