Nakon propusta u prilogu BN televizije reagovao Siniša Ilić – ,,Ne mogu odbiti BN televiziju i njihovo imenovanje na mjesto ministra sigurnosti”

ZVORNIK

Nakon propusta u prilogu BN televizije reagovao Siniša Ilić – ,,Ne mogu odbiti BN televiziju i njihovo imenovanje na mjesto ministra bezbjednosti”

Nakon priloga u dnevniku BN televizije u kome je došlo do namjerne ili nenamjerne greške, kada je rečeno da će nakon ostavke ministra bezbjednosti BiH Fahrudina Radončića na njegovo mjesto doći Siniša Ilić, oglasio se zamjenik ministra civilnih poslova BiH.

– Ne znam da li je bilo namjerno ili nenamjerno, ali ne mogu odbiti BN televiziju i njihovo imenovanje na mjesto ministra bezbjednosti BiH, iako ja obavljam funkciju zamjenika ministra civilnih poslova. Ako je novinarka koja je uradila prilog napravila lapsus, sigurno je da ću joj oprostiti iako mi je to malo čudno jer ona dugo radi u medijima. Ako je bilo namjerno onda moram da kažem da je Ujedinjena Srpska spremna da preuzme i tu funkciju zbog činjenice da ovoj državi trebaju promjene u kojima će učestvovati mladi ljudi. Mi sumnjamo da je ovo sve smišljeno organizovano od strane lokalnih čelnika iz Zvornika koji imaju dobru saradnju sa BN televizijom i koji su u panici zbog dobrog rezultata Ujedinjene Srpske na predstojećim lokalnim izborima, pa na sve načine pokušavaju da nam podmetnu afere i prljavo odigraju u ovoj kampanji – rekao je Ilić.

Funkciju ministra bezbjednosti BiH u prelaznom periodu do imenovanja novog ministra obavljaće Nedeljko Jović, zamjenik ministra bezbjednosti BiH.

infobirac.net