Pri kraju radovi u parkiću i platou kod muzičke škole

MA Izdvojena ZVORNIK

Pri kraju radovi u parkiću i platou kod muzičke škole

 

Radnici zvorničkog komunalnog preduzeća privode kraju radove na uređenju podloge i ograde na gradskom parkiću u centru grada čime će projekat njegove potpune rekonstrukcije biti kompletno završen. Dvadesetak metara dalje, takođe su u završnoj fazi radovi na na uređenju platoa ispred muzičke i osnovne škole koji će ujedno biti i otvoreni amfiteatar, a za ovaj projekat novac su zajedno izdvojili Gradska uprava i Ambasada Bugarske u BiH.

 – Uređenje parka je finansirano iz projekta u kome smo učestvovali, ali smo mi izdvojili dodatna sredstva za postavljanje ograde i behaton kocki u jednom dijelu parkića, a ostalo je još da se urade manje zelene površine. Time će naši sugrađani konačno imati još jedan lijep kutak na kome mogu da provedu vrijeme sa svojim mališanima – rekao je Bojan Ivanović, zamjenik gradonačelnika Zvornika i dodao da su pri kraju radovi i na platou ispred muzičke i osnovne škole.

 – Tu je ostalo da se uradi krovna konstrukcija, koja će uskoro stići, te elektro radovi. Zahvaljajujemo se još jednom Ambasadi Bugarske u BiH koja nam je u realizaciji ovog projekta pomogla sa 50.000 KM – istakao je Ivanović i dodao da će uže gradsko jezgro završetkom ovih radova i rekonsktrukcijom Centralnog spomen obilježja koje će se raditi ove godine dobiti mnogo ljepši izgled.

U najavi projekata za ovu godinu u glavnoj gradskoj ulici su i dogradnja novog dijela zgrade Gradske uprave i zgrade Osnovnog suda za smještaj jedinica okružnog, privrednog suda i pravobranilaštva u Zvorniku.

(infobirac.net)