Servisne informacije 25.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Bratuncu, jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda u Meterizama u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Čelopek IV“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema spomeniku.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak pa će potrošači u ulici Aleksandra Karađorđevića bez električne energije biti od 08:30 do 15 časova.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 8ºC u višim predjelima do 10ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net