Servisne informacije 24.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Bratuncu, te tri saobraćajne nezgode, dvije u Zvorniku, a jedna u Bratuncu, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, osam lica je lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom alokohola, odnosno po dva u u Zvorniku, Bratuncu i Vlasenici, a po jedno u Srebrenici i Milićima. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Bratunac, RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima, a uz sve putne pravce je prisutan umjeren do jak vjetar.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 7ºC u višim predjelima do 11ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net