Servisne informacije 22.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Zvorniku i Šekovićima, jedna saobraćajna nezgoda u Vlasenici u kojoj je pričinjena materijalna šteta, te jedno lišenje slobode u Vlasenici zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Čelopek IV“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti potrošači na izlazu prema spomeniku.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Cer“ pa će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema crkvi.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Kravica“ pa će u periodu od 09 do 17 časova bez struje biti Glogova, Kravica i Konjević Polje.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi sljedeći radovi: 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 5ºC u višim predjelima do 10ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net