Servisne informacije 21.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Osmacima i Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda u Roćeviću kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Čelopek IV“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti potrošači na izlazu prema spomeniku.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na izmještanju mjernog mjesta i zamjene brojina na trafostanici „Moštanice“ pa će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti dio ulice Svetog Save.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Nerići“ u opštini Han Pijesak te će bez električne energije u periodu od 08:30 do 15 časova biti Podigrište.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 7ºC u višim predjelima do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Crkva Svete Petke Trnove, TOGZ