Rekreativno sportski centar Zvornik: Postavljene nove stolice, treninzi od ponedjeljka

MA Izdvojena ZVORNIK

Rekreativno sportski centar Zvornik: Postavljene nove stolice, treninzi od ponedjeljka

 

U Rekreativno sportskom centru u Zvorniku završeni su radovi na demontaži starih stolica i postavljanju novih. Kako su nam saopštili iz ove ustanove, pored zamjene stolica urađeno je i farbanje tribina, a danas je završena i dezinfekcija kompletnog objekta kako bi se sportski život vratio u RSC.

 – Zahvaljujući Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske dobili smo 5.000 KM, 10.000 KM je obezbijedila Gradska uprava Zvornik, a dio sredstava smo mi izdvojili iz našeg budžeta. Taj iznos je dovoljan za zamjenu 810 stolica, a u narednom periodu probaćemo da obezbijedimo još sredstava kako bismo postavili još 300 stolica čime bi kompletna velika tribina bila završena – rekao nam je Vladan Matić, direktor Rekreativno sportskog centra u Zvorniku i dodao da će nakon ovih radova sportsite i posjetioce dočekati ljepši ambijent za rad i praćenje sportskih događaja u budućnosti.

Prema njegoivm riječima od ponedjeljka će i zvanično početi treninzi, odnosno RSC će biti otvoren za rad sportskih klubova čime će sportski život u Zvorniku da profunkcioniše u obimu kao prije početka korona virusa, uz pridržavanje propisanih mjera.

(infobirac.net)